Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Jinan Shun Long Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας εξοπλισμός παρασκευής μπύρας μικροϋπολογιστών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εξοπλισμός παρασκευής μπύρας μικροϋπολογιστών για τις πωλήσεις
5 yrs αργότερα, χρησιμοποιώ ακόμα τον εξοπλισμό από Shun μακρύ για να παρασκευάσω την αγαπημένη μπύρα μου. Απολύτως! Αλλάζει την παρασκευάζοντας ζωή μου.

—— Κάστρο Alaa

Σαν ζυθοποιό, θέλετε πάντα να πάρετε περισσότερες δεξαμενές. Πήρα δύο κωνικές δεξαμενές κυλίνδρων 1000L από τους το 2014. Και μόνωσε. Μη κακός μέχρι στιγμής.

—— Tamuna καλά

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Jinan Shun Long Machinery Co., Ltd.Jinan Shun Long Machinery Co., Ltd.

   

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Το Jinan αποφεύγει τη Co. μηχανημάτων πνευμόνων, το ΕΠΕ είναι η μεγαλύτερη εσωτερική κατηγορία κατασκευαστών εξοπλισμού μπύρας, κατασκευαστές εξοπλισμού ζύμωσης. Υιοθετεί OEM/ODM. Το επαγγελματικές σχέδιο, η παραγωγή, η κατασκευή, η εγκατάσταση, που αναθέτουν ποικίλα σύστημα ζύμωσης μπύρας, σύστημα ζύμωσης κρασιού, επιστημονική έρευνα και πειραματικά συστήματα και το σύστημα ενζυμικής εξαγωγής, η επιχείρηση επέτυχαν την κατηγορία Ι προσόντα δοχείων πίεσης. Έχουμε καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή επιχειρησιακή σχέση με τους εσωτερικούς εραστές τεχνών, κ.λπ., που διαμορφώνει μια πλήρη αλυσίδα του δικτύου υπηρεσιών. Συγχρόνως, ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων εξαγωγής κερδίζει το συνάλλαγμα και εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, τις χώρες της Σουηδίας και τις περιοχές. Έχει δύο εργοστάσια επεξεργασίας, τέσσερα μεγάλης κλίμακας ειδικά εργαστήρια (εργαστήριο ανίχνευσης ρωγμών δοχείων πίεσης, χημικό εργαστήριο, ενώνοντας στενά εργαστήριο, υψηλό εργαστήριο), την έρευνα και την ανάπτυξη, τη δοκιμή, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα «για να μεγιστοποιηθεί η πραγματοποίηση του πελάτη» μιας στάσης «υπηρεσίες προμήθειας.

 • Ε & Α

  Αποφύγετε βαλμένη «επιστημονικός και τεχνολογική καινοτομία» επιχείρησης πνευμόνων πάντα κατά πρώτο λόγο, μακροπρόθεσμα και εσωτερικά και ξένα ερευνητικά όργανα, όργανα της υψηλότερης εκμάθησης για συνεργασία και ακαδημαϊκές ανταλλαγές, με την πιό προηγμένες μπύρα, το σχέδιο εξοπλισμού ποτών, την τεχνολογία κατασκευής και τη δυνατότητα. Η βιομηχανία πήρε το προβάδισμα σε χρησιμοποίηση του λογισμικού Ηνωμένων SolidWorks τρισδιάστατου ανάπτυξης και σχεδίου, και την επιχειρηματική διαχείριση πληροφοριών CRM, οργάνωση της επαγγελματικής και τεχνικής ομάδας για το επιχειρηματικό σχέδιο, ανάπτυξη μιας σειράς με εμπορική επιτυχία ποιοτικών προϊόντων, αλλά και εκπαίδευσε διάφορη σημαντική επιστημονική έρευνα και την παραγωγή που τα ταλέντα υψηλής τεχνολογίας έχουν διαδραματίσει θετικός ρόλος στην προώθηση της συνεργασίας και της ανάπτυξης της τεχνολογίας ήχων καμπάνας Shen και στην πολιτιστική μετάδοση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Shun Long Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zhao

Τηλ.:: 86-0531-8892-3628

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)